Over mij

 

 

Mijn verhaal

 Al van kleins af aan wilde ik paardrijden en trainer/instructeur worden. Ik ben begonnen met paardrijden op 8-jarige leeftijd, op een manege. Mijn eerste eigen paard (een IJslander) kreeg ik toen ik 9 jaar was en werd meteen verliefd op zowel het paard als het rijden en de communicatie met paarden.

Mijn visie

Als Instructeur/Trainer vind ik het belangrijk dat een les of training altijd goed afgestemd is naar het niveau van het paard en zijn ruiter. Het leertempo en systeem wordt door het paard en zijn ruiter bepaald. Kijken, doen, zien en voelen, snel of langzaam: Iedereen leert weer anders en dat is oké. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

Ik bijt mij niet vast in één systeem maar ben juist altijd opzoek naar welk plaatje het beste bij het paard en het doel van de ruiter past ongeacht het niveau! Rij technisch streef ik naar een goede basis, rust, positieve energie en een harmonieuze relatie tussen paard en ruiter.

Mijn certificaten

Ik vind het belangrijk om te blijven leren en mijzelf te blijven ontwikkelen, daarom heb ik door de jaren heen verschillende certificaten behaald.
Deze kun je hier bekijken.

Contact Informatie

Bazeldijk 44-A

4231 ZD Meerkerk

Nederland

06 144 694 41

Volg mij op social media